Fontite din foietaj

Atunci cand aveti nevoie de un aperitiv rapid, de o rontaiala intre mese sau de un pachet pentru calatorie, aceste fontite din foietaj sunt exact ceea ce va trebuie.

Aveti nevoie de o foaie de aluat foietaj, putin cascaval dat pe razatoarea cea mica, susan ( sau alte seminte), un galbenus de ou si hartie de copt.

Se taie aluat fasii lungi apoi aceste fasii se dau pe jumatate ( sau chiar mai mici – dupa preferinte).

 

Se ung cu ou, se presara cascavalalul si susanul si apoi se rasucesc o data sau de doua ori si se mai ung o data cu ou. Se introduc la cuptor pentru 20-30 minute.

Idei: mai puteti folosi prosciuto in loc de cascaval dat de pe razatoare si rulati foietajul o data cu felia de prosciuto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s