Cosulete din foietaj cu spanac

Am gasit filmuletul cu prezentarea retei pe internet. L-am memorat si mi-am zis sa incerc. Ma gandesc ca am gasit o modalitate atractiva de a prezenta spanacul si de  a-l introduce in meniul celei mici. La treaba!

20160426_115138

Avem nevoie de o punga mica de spanac congelat sau doua chite de spanac proaspat, cascaval ras, aluat foietaj, cateva oua, condimente dupa gust.

Se gateste spanacul normal, cu ceapa, usturoi si morcovel ( dupa gust si dupa preferinte). Spre final se adauga un ou si cascavalul dat pe razatoare. Se mai lasa putin la foc mic pana se incorporeaza cascavalul. Separat taiem aluatul fie pe rotund, fie patratele. Se unge o tava de briose cu putin ulei sau unt. Se aseaza aluatul in formele de briose. Se umplu formele cu putin spanac si deasupra se mai adauga un ou ( eu am folosit oua mici, de gainute americane). Ouale mari nu au loc. Puteti sa bateti doua oua si le amestecati cu branza sau cascaval dat pe razatoare si abia apoi adaugat deasupra spanacului.

Se introduc la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute. Spanacul nici nu se va vedea si cei mici vor fi atrasi de aceste cosulete.

Vi le recomand sa le incercati si sper sa nu fie refuzata masa. La noi s-au mancat 3  la o masa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s