Negresa glazurata

Reteta este luat de pe pagina Jamila Cuisine

, unde aveti si reteta video

Negrese glazurate – reteta video

Pentru tava mare de aragaz eu am dublat toate cantitatile prezentate de Jamila

Ingrediente: 500 ml lapte, 500 g faina, 400 g zahar, 200 g unt topit, 100 g cacao, 6 oua, 400 g ciocolata cu lapte, 100 g ciocolata neagra, 200 ml frisca, esente, praf de copt.

Preparare: se amesteca faina, cu zaharul si cu praful de copt si cu un varf de sare. Separat se bat ouale cu laptele si cu untul topit. Cand aceasta compozitie s-a omogenizat se toarna peste amestecul cu faina. Compozitia finala se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-50 minute.

Se pun toate ingredintele pentru glazura la topit pe baie de abur. Dupa ce glazura s-a topit se lasa putin sa se raceasca si se toarna peste blatul racit. Se da la frigider pentru 1-2 ore si se taie apoi cubulete sau alte forme.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s