Tort Sf Andrei

Un tort irezistibil. Atat pot sa va spun. Toata lumea prezenta la masa a mai cerut si o a doua felie. Asta inseamna ca voi mai repeta aceasta reteta, in aceasta combinatie: mousse de ciocolata cu lapte si creme a la creme de vanilie. Acest tort este la baza prajitura Creme a la Creme, a carei reteta o gasiti aici

Prajitura am copt-o in tava rotunda, pentru tort. Peste crema de vanilie am adaugat mousse de ciocolata cu lapte. L-am pregatit astfel: am incalzit 125 ml frisca lichida si am topit 250 g ciocolata cu lapte. Am adaugat acest amestec pentru 300 ml frisca batuta. Dupa ce am omogenizat am adaugat gelatina ( un plic de gelatina se lasa la hidratat in 100 ml apa rece si apoi se desface pe baie de aburi)

Am lasat tortul la frigider peste noapte. A iesit o minune!2015-11-29 12.51.14 20151129_093215 20151129_093231 20151129_093239 20151129_142847 20151129_142855 20151129_142901 20151129_142923 20151129_143600 20151129_143608

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s