Cronica unei diete de 90 de zile Part 3

De ce sa nu ma apuc de o dieta? De ce sa stau asa, sa nu fac nimic pentru mine? De ce sa mai suport fetele vanzatoarele care, atunci cand le ceri o anumita haina la proba se stramba si spun: „Nu avem marimi asa mari” si iti vine sa le trimiti pe taramuri cu balauri cu 7 capete?!

Cel mai important pas este… primul. Adica sa iti spui tu, intr-un monolog rostit pe o scena plin de mancaruri ispititoare, ca DA, SE POATE . Nu conteaza gura lumii, nu conteaza criticile si parerile descurajatoare. Tot ceea ce conteaza este binele tau, aspectatul tau exterior, lipsa „aripioarelor” de pe solduri si sanatatea ta. La final devii un model mai ceva ca o vedeta . Te stie tot cartierul, „Aia a slabit”, „Ai vazut cat a slabit vecina??” si te opresc vecinii cu care inainte doar te salutai sa te felicite si sa te admire. Conteaza si invidia celorlalti, este normal pentru ca suntem alcatuiti dintr-o increngatura de circuite psihologice si invidia celor din jur ne motiveaza sa mergem mai departe, sa reusim. Invidia arata ca tu de fapt ai reusit si altii nu. Acest principiul se aplica si in dietele de slabit. Dieta Rina este singura dieta care m-a acaparat si care m-a facut zi de zi sa merg mai departe sa fac si urmatorul ciclu si sa nu renunt. Este dieta care te trage dupa ea si care parca te determina de la sine sa o duci la bun final. Este dieta care m-a facut sa gatesc mult, sa mananc bine si sa pun si meniuri multe pe acest blog personal. In perioada asta am gatit mai mult decat oricand si am publicat meniuri cu cea mai mare frecventa de cand detin acest blog. O sa adaug o categorie aparte cu retete ce se pot consuma in aceasta perioada de regim si sper sa atraga cati mai multi fani. Nu pagina mea sa atraga ci dieta sa atraga. Romania sa aiba cat mai putini oameni grasi…adica multi oameni sanatosi!

Advertisements

2 thoughts on “Cronica unei diete de 90 de zile Part 3

    • Multumesc frumos Eliza. Curajul a venit din nevoia de a arata mai bine si din respect pentru sanatatea mea. Scriu din suflet ca sa ajunga mai repede la inimile cititorilor.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s