Supernet 4 G

Testeaza Supernet 4G si smartphone-ul

Samsung Galaxy Core Prime!BUZZStore te surprinde cu o noua campanie si te invita sa te alaturi echipei de testare a produselor si serviciilor Vodafone: internet de mare viteza in reteaua Supernet 4G, aplicatii de divertisment: muzica (Zonga) si TV (Seenow) plus super-smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime. Cei mai activi  BUZZeri pastreaza telefonul la finalul campaniei!

Cu BUZZStore descoperi cat de distractiv si util poate fi smartphone-ul tau conectat la cea mai buna retea 4G certificata, care iti permite sa faci tot ce iti doresti pe internet in cel mai scurt timp posibil , la o calitate foarte buna si fara intreruperi.

Kit-ul de testare Vodafone contine smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime echipat cu procesor quad-core de 1.2 Ghz si 8GB memorie interna, camera de 5MP, GeoTagging si focus tactil, toate acestea pe un display generos QHD de 4.5 inch.

Pe toata durata campaniei te vei bucura de net nelimitat in reteaua 4G si acces gratuit la aplicatiile de muzica si TV – Zonga si Seenow.

Aplicatia Seenow îţi pune la dispoziţie cea mai variată ofertă de filme, seriale, canale TV live şi emisiuni înregistrate, împreună cu sport, documentare şi show-uri de lifestyle direct de pe telefonul mobil, oriunde si in oricand.

Cu aplicatia Zonga ai mereu cu tine muzica ta preferata: in metrou, in aer liber sau la petreceri. Ai peste 27 de milioane de piese la calitate inalta, topuri cu artisti in trend, playlisturile tale si playlisturile recomandate de expertii de la Zonga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s