Pandispan cu cirese

Aminteam intr-un alt articol ( urmeaza linkul)  despre cirese si despre cat de iubite sunt de fetita mea aceste mici si cochete margelute create de natura. Dupa ce am pregatit compotul pentru toamna nu puteam sa nu pregatesc si un desert pentru pofticiosii mei invitati la masa. Un desert ca pentru week-end: rapid, simplu si aromat.

Pandispan cu cirese

Ingrediente: 3 oua, un praf de sare, 150 g de faine, o lingura de zahar/pentru fiecare ou, 1/2 plic praf de copt, 6 linguri de ulei, 200 g cirese, zahar pudra pentru ornat. Eu am folosit o tava de 35*40 si am dublat toate aceste cantitati.

Preparare

Se bat ouale cu un varf de sare si apoi se adauga treptat cate o lingura de zahar pentru fiecare ou adaugat in compozitie. Cand zahar s-a topit se adauga uleiul si apoi faina ( in care s-a amestecat praful de copt). Se toarna compozitia in tava unsa cu putin ulei si acoperita cu hartie de copt. Ciresele se spala si se scot samburii. Apoi se presare bucatile de cirese peste comozitia de pandispan. Se introduce la cuptor ( preincalzit) pentru aproximativ 30 minute, la 180  grade C.

Desertul de week-end este gata! Pofta buna!

11403331_377696285774646_6767923454870276621_n 11391428_377696259107982_4509728755464247637_n 11096703_377696272441314_4740375785501851938_n 10463003_377696139107994_9147810086813370714_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s