Chec in trei culori

Banalul chec s-a reinventat. Am niste mofturosi in casa care fac mofturi atunci cand vine vorba de chec. Checul nu este prajitura…asa mi se spune de fiecare data cand ma apuc de cate un chec. Ei bine, tot navigand pe net, pe bloguri culinare si grupuri cu tema culinara am preluat ideile stralucite ale altor gospodine si l-am reinventat pe el, pe chec.

Checul in trei culori. Simplu de facut, placut la vedere si savuros la gust. Va invit in bucatarie si sa va apucati de pregatit un chec.

Ingrediente: 10 oua, 20 linguri de zahar, 20 linguri de faina, 10 linguri de apa/lapte, 10 linguri de ulei, 1 plic praf de copt, 2 linguri de cacao.

Blatul Alb: Se bat albusurile spuma tare impreuna cu 10 linguri de zahar si 10 de faina. Faine se adauga cand spuma este tare si se amesteca de jos in sus cu o spatula ca sa nu se distruga spuma.

Blatul Galben: Galbenusurile se bat cu 10 linguri de zahar, cu laptele si uleiul. Se adauga restul de 10 linguri de faina si praful de copt.

Blatul de Cacao: se ia 5 linguri din compozitia alba si inca 5 linguri din compozitia galbena se amesteca si se adauga 2-3 linguri de cacao.

Asamblati in tava cum doriti.

15599_10153200291145873_7619766511303222573_n 11164837_10153200291285873_5009045228063395589_n 11226923_10153200291515873_6573534334465651294_n 11248335_10153200291660873_3884019131399285587_n

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s