Rafaelooooooo

Bomboanele Rafaelo

Ce ti-ai putea dori mai mult de la un desert: nuca de cocos…nuci sau migdale…stafide…dulceata…catifelare….si laude (bineinteles)

Cam asa se descrie celebra bombonica Rafaelo, pe care va recomand sa o incercati. Este foarte simplu de facut, este gustoasa si este de mare efect pe mesele de sarbatoare. Multumesc nasei mele pentru aceasta reteta.

Ingrediente: 200 g zahar pudra, 250 g nuca de cocos, 150 g lapte praf, 200 g unt, nuci, migdale, alune, stafide, visine…orice doriti pentru umplutura.

Se freaca untul (lasat la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga laptele praf in ploaie si nuca de cocos. Se poate forma aluatul atat prin amestecare manuala dar si cu robotul. Cand este gata se modeleaza bilute si se adauga umplutura dupa care se modeleaza din nou pana devine o bombonica perfect rotunda. La final se tavalesc prin nuca de cocos.

IMG_0057 IMG_0058

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s